Køb trygt

Skal vi sende et tilbud?

Vil du have et uforpligtende tilbud sendt fra Sjællands Vinduesmontage? Så ring til os på 20 90 29 55 eller kontakt os på anden vis.

Tilbud og rådgivning

1) Hjemmebesøg

Nichlas eller Benjamin kommer ud til din adresse på et tidspunkt som vi bliver enige om. Vi tager en snak om hvilke ønsker du har. Måske har du brug for lidt inspiration, eller blot helt simple informationer om hvad der er den bedste løsning for netop dit hus.

2) Modtag tilbud

Du modtager et tilbud fra os på mail som indeholder alle de relevante info og en tegning over vindueselementerne. Tilbuddet er helt uforpligtende og gælder typisk i 3-4 uger så du har tid til at overveje det.

3) Accept af tilbud

Hvis du ønsker at tage imod tilbuddet vil vi arrangere et nyt møde hvor vi gennemgår detaljerne og foretager en kontrol opmåling. Herefter taler vi om hvornår vinduerne kan leveres og en mulig dato for udskiftningen.

4) Ordrebekræftelse

Vi sender en bekræftelse til dig på mail. Opmålingen tager vi fuldt ansvar for. Men vi beder dig om at bekræfte at det f.eks. er den farve vi har talt om som også bliver bestilt. Når dette er på plads sætter vi gang i bestillingen.

5) Levering

Levering vil som regel foregå på din adresse. Det tager ca. 4-6 uger fra bestilling til de står i din indkørsel. Vi vil sørge for at montere dem så hurtigt som muligt efter levering, gerne indenfor et par dage.

Udskiftningsfase

6) Påbegyndelse af arbejde

Det vil altid være Nichlas og Benjamin du får på besøg når selve arbejdet går igang. En komplet udskiftning af vinduer og døre i et hus tager som regel 3-5 dage inklusiv indvendig afslutning. Du behøver ikke være bekymret for at dit hus står helt åbent, da vi kun skifter 1-2 vinduer ad gangen. Desuden er alle sprækker lukkede fra dag til dag.

7) Oprydning

Medmindre andet er aftalt tager vi alle de gamle vinduer med og fjerner alt affald samt rydder pænt op efter os.

8) Afslutning

Ved afslutning gennemgår vi arbejdet med dig enten personligt eller over tlf. og sikrer os at du er tilfreds med udførelsen.

Ønsker du et tilbud?

Så hold dig endelig ikke tilbage. Kontakt os i dag – send en mail eller ring for en uforpligtende dialog om dine behov.

Menu