Ovenlysvinduer

Skal vi sende et tilbud?

Vil du have et uforpligtende tilbud sendt fra Sjællands Vinduesmontage? Så ring til os på 20 90 29 55 eller kontakt os på anden vis.

Vil du have et bedre lysindfald?

Velux ovenlysvinduer gør en enorm forskel for lysindfaldet i din bolig. Du ser det blandt andet i meget nybyg, hvor arkitekter fra dag et tegner ovenlysvinduer ind for at skabe det perfekte lysindfald og følelsen af mere plads og luft i boligen.

Sjællands Vinduesmontage er specialiseret i at montere de bedste løsninger på markedet inden for ovenlysløsninger. Vi har en massiv erfaring, hvilket er et must inden for denne branche, hvis der skal bygges med kvalitet og holdbare løsninger.

Velux ovenlysvinduer er kvalitet

Velux er ubestridt kongen af ovenlysvinduer. Med produkter af højeste kvalitet har Velux i årevis leveret ovenlysvinduer til et utal af nye projekter og modernisering af ældre ejendomme.

Vi mener, at der ikke er nogen vej udenom Velux, hvis man ønsker et holdbart resultat, der ikke bare ser godt ud, men også er i funktion om 10, 20 eller 30 år.

Et kursus hos Velux blandet med vores erfaring har sat os i stand til at rådgive om de optimale løsninger for hver enkelt boligform. Som “Dagslysrådgivere” er vi sat ind i ikke blot funktionaliteten for Velux’ produkter, men også et indgående kendskab til hver type i deres produktvifte.

Tilbud på Velux ovenlysvinduer

Udskiftning af et ovenlysvindue eller montering af et helt nyt er ikke så tidskrævende, som mange frygter. På ganske kort tid kan vi forvandle et mørkt lokale til et lyst og lækkert rum med flot lysindfald.

Vi hjælper dig gerne med rådgivning og et uforpligtende tilbud på ovenlysvinduer fra Velux. Sammen gennemgår vi mulighederne og giver dig en vurdering af både tidsforbrug og pris for den ønskede løsning.

Kvalitet betaler sig!

Som det er med alt andet kan det betale sig at vælge den rigtige løsning første gang. I stedet for at forsøge sig med billigere ovenlysvinduer af dårligere kvalitet, kan du undgå både ekstra udgifter og en række skuffelser ved at overveje Velux fra dag 1 – naturligvis leveret og monteret af en troværdig virksomhed.

Vi fremlægger gerne referencer og billeder af tidligere ombygninger. Du kan sende os en forespørgsel på eksempler eller tage et kig på vores arkiv under Referencer.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Menu