Velux vinduer

Skal vi sende et tilbud?

Vil du have et uforpligtende tilbud sendt fra Sjællands Vinduesmontage? Så ring til os på 20 90 29 55 eller kontakt os på anden vis.

En klasse for sig selv

Ovenlysvinduer fra Velux er i en klasse for sig. Man kan roligt bruge betegnelsen kongeklasse.

Vi leverer og monterer alle typer af Velux, hvad enten det skal være ovenlysvinduer, fladtagsløsninger eller Smart Home-produkterne. Vi udskifter 600 vinduer om året, så vi har både erfaring og knowhow til at skabe de bedste løsninger – til glæde for dig i mange årtier.

Certificeret af Velux

Vi er certificeret Velux dagslysrådgivere, og vi er derfor konstant opdateret på de nyeste produkter, informationer og løsninger fra Velux.

Certificeringen står Velux selv for. Kurset medvirker til at øge vores viden og kompetencer inden for hele produktviften samt montering af Velux-produkter.

Herudover deltager vi i et årligt opfølgningskursus, så I er sikret den korrekte og nyeste vejledning, når I kontakter Sjællands Vinduesmontage.

Referencer

Vi syntes ikke, at du skal snydes for et lille indblik i hvad vi tidligere har lavet. Derfor har vi et lille galleri over Velux-løsninger, vi allerede har udført.

Men husk at løsningsmulighederne er ubegrænsede, det er kun fantasien der sætter grænser. Kontakt os derfor for et uforpligtende besøg.

Priser på Velux

Mange opgør udelukkende priser på Velux vinduer på det beløb der skal betales tømrermesteren, som sætter vinduet i. Altså som en ren udgift.

I sig selv er det ikke svært at finde Velux prisliste. Den kan du finde lige her:

Det er dog også vigtigt, at huske hvad nye vinduer fra Velux bidrager til. Eksempelvis kan man aldrig prissætte det fantastiske lysindfald, når det kommer til at vurdere indemiljøet. Hvad enten der er tale om et privat hjem eller en virksomhed, spiller lyset en afgørende rolle i vi menneskers trivsel.

Huse med nye vinduer og et godt lysindfald, har en højere salgsværdi. På sigt vil du derfor kunne glæde dig over en øget værdi på din ejendom.

Uanset hvad din baggrund er for at overveje nye vinduer, står vi klar med gratis rådgivning og opmåling. Udfyld blot formularen her på siden eller giv os et ring allerede i dag.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Menu